Kassettebånd til MP3

DataNord tilbyder overspilning af kassettebånd til USB medier. Kassettebåndene overspilles til MP3 filer i højeste kvalitet. De kan afspilles på computer, mobiltelefon mv.

Digitalisering af kassettebåndEn sideBegge sider
Kassettebånd til MP3 *99,00 kr. 149,00 kr.

Prisen er pr. bånd. Mindste-bestilling 375 kr. Pris for andre ydelser eller USB-RAM kan indgå i dette beløb. * Plus pris for USB RAM.

Sådan foregår overspilningen af kassettebånd

DataNord overspiller med kvalitets kassette-båndoptagere fra TEAC og Nakamichi. Dette sikrer en stabil og jævn båndføring og giver en langt bedre kvalitet, end den man får fra en lille walkman-lignende USB-kassettebåndoptager. Ved digitalisering af kassettebånd optages lyden digitalt og gemmes som en højkvalitets MP3 fil. Din optagelse klippes til i starten og i slutningen, så der ikke er overflødigt tomt bånd med på optagelsen. Overspilning af kassettebånd er primært relevant, hvis der er tale om private optagelser, som du ikke kan skaffe i nyere udgave. Kvaliteten af kassettebånd er ikke på højde med CD´er. Og lyden kan yderligere være forringet med årene. Kvaliteten bliver, som hvis du selv havde afspillet båndet på en kvalitets kassettebåndoptager. Der er mulighed for korrektion af båndsus, dette er dog mest relevant ved taleoptagelser.

Eksempel på digitalisering af kassettebånd

Eksemplet viser lyden i to numre fra et fabriksindspillet kassettebånd fra ca. 1978. Eksemplet er lavet som en video, billederne i videoen er kun til illustration. Der overspilles til MP3 filer, Det er kun lyden der leveres.

Ukompliceret og sikker ordrehåndtering

Pålidelig og omhyggelig behandling af dine bånd. Dine bånd bliver ikke sendt til udlandet. De bliver ikke overladt til andre. De bliver digitaliseret i Kgs. Lyngby. Du kan sende dem, du kan få dem afhentet eller du kan indlevere dem her efter aftale.

Priser incl. moms. Forbehold for fejl og prisændringer. Tilbud u. f.