Videobånd til DVD og USB

Videobånd til USB

Digitalisering af video til USB RAM. Så kan du se filmen direkte på pc og tv. De fleste nyere tv har en USB indgang hvorfra man kan afspille video og billeder direkte.  Du kan nemt lave kopier til andre. Video til USB RAM leveres som MP4 filer.

Videobånd til DVD

Overspilning af videobånd til DVD i ønsket længde op til 120 min. Du modtager en DVD, som kan afspilles direkte i en alm. DVD-afspiller. Du kan naturligvis også få både DVD og USB RAM.

Digitalisering af videobånd0-30 min30-120 min
VHS og VHS-C til DVD79,00 kr.99,00 kr.
VHS og VHS-C til USB RAM *79,00 kr. 99,00 kr.
Video8, Video Hi8 og Digital8 til DVD79,00 kr.99,00 kr.
Video8, Video Hi8 og Digital8 til USB RAM *79,00 kr. 99,00 kr.
MiniDV til DVD79,00 kr.99,00 kr
MiniDV til USB RAM *79,00 kr.99,00 kr.

Prisen er pr. bånd. Mindste-bestilling 300 kr. Pris for evt. USB-RAM kan indgå i dette beløb.
* Plus pris for USB RAM

Tillægspriser, video 
Papirhylster til DVD-skiveinkl.
DVD plast-box i stedet for papirhylster, plads til at indsætte eget omslag+ 10,00 kr.
Ekstra DVD-skive med samme film+ 29,00 kr.
Tillæg for levering som både DVD og USB, pr. DVD+ 50,00 kr.
Tillæg for bånd 120-240 min.+ 99,00 kr.

Videobånd typer

VHS er de “normale” videobånd.  VHS-C  er en mindre udgave af VHS der anvendes i camcordere. Video8, Video Hi8, Digital8 er små bånd, der ligner et gammeldags kassettebånd, de blev primært anvendt af Sony camcordere. MiniDV er meget små bånd anvendt af Panasonic, Sony camcordere mv.

Basis redigering er inkluderet

Der startes fra starten af båndet, medmindre du har angivet andet. Basis redigering er inkluderet – din video bliver klippet til i længden, så der ikke er lange tomme eller overflødige optagelser til start eller slut. Du behøver ikke at vide præcis hvor meget på båndet der skal optages. Fx. kan du bare sige “50 års fødselsdagen” og så vil irrelevante optagelser til sidst på båndet, fx gamle tv-udsendelser ikke blive medtaget. Dette er ikke en selvfølge hos alle udbydere, hvor du kan måske kan opleve at have 20 min. flimmer til sidst. Ved bestilling af DVD er der startmenu med kapitler, så du nemt kan overskue indholdet. Hvis der skal yderligere klippes og redigeres, kan det også lade sig gøre. Spørg efter pris. Fx kan uønskede sekvenser klippes fra.

Hvad kan du forvente?

Filmen optages digitalt fra en video-båndoptager i god kvalitet. Der anvendes high-end videoafspillere. Der anvendes udstyr med elektronisk “Time Base Correction” og om nødvendigt “Digital Noise Reduction”, der retter op på flimmer og slidte optagelser. Kvaliteten vil således blive bedre, end hvis du selv afspiller båndet på en standard videobåndoptager. Og bedre end mange andre udbydere af denne ydelse kan tilbyde.
Du kan se eksempler på digitaliserede VHS-bånd her Video, eksempler

Kvaliteten af datidens analoge video-optagelser kan ikke sammenlignes med nutidens digitale medier. VHS er selv i bedste kvalitet væsentlig ringere end normal DVD kvalitet. Videoer optaget med “hjemmevideo” udstyr er ringere end optagelser i professionel kvalitet. Specielt hvis disse yderligere er overspillet fra videokamera til et andet bånd. Desuden er kvaliteten ofte yderligere forringet på gamle optagelser som følge af alder og slid. Selve digitaliseringsprocessen hvor der hos DataNord som standard anvendes “Time Base Correction” for at give et roligt billede og software støjrensning og optimering kan dog til en vis grad reducere uro, støj og flimmer og vil derfor ofte give en synlig bedre kvalitet end det originale bånd.

MiniDV og Digital8 bånd skiller sig ud ved at være digitale. Her er kvaliteten bedre – noget der ligner “DVD” kvalitet. Disse bånd overspilles og optages digitalt via en Firewire forbindelse for at opnå den maksimale digitale kvalitet.

Konvertering af VHS, Video8 og MiniDV videobånd

For tiden kan du få overspillet videobånd i følgende formater:
VHS til DVD, VHS til USB.
VHS-C til DVD, VHS-C til USB.
Video8 til DVD, Video8 til USB.
Video Hi8 til DVD, Video Hi8 til USB.
Digital8 til DVD, Digital8 til USB.
MiniDV til DVD, MiniDV til USB.

Ukompliceret og sikker ordrehåndtering

Pålidelig og omhyggelig behandling af dine bånd. Dine bånd bliver ikke sendt til udlandet. De bliver ikke overladt til andre. De bliver digitaliseret i Kgs. Lyngby. Du kan sende dem, du kan få dem afhentet eller du kan indlevere dem her i Lyngby efter aftale. Hvis du har bånd hvor du ikke ved, hvad der er på dem, er du velkommen til at tage dem med og kigge på dem her.

Priser incl. moms. Forbehold for fejl og prisændringer. Tilbud u. f.