Kassettebånd til MP3

DataNord tilbyder overspilning af kassettebånd til MP3 filer.

Digitalisering af kassettebånd0-30 min30-120min
Kassettebånd til MP3 *79,00 kr. 99,00 kr.

Prisen er pr. bånd. Begge sider af båndet overspilles til MP3. Mindste-bestilling 300 kr. Pris for andre ydelser eller USB-RAM kan indgå i dette beløb. * Plus pris for USB RAM.

Akai og Denon kassettebåndoptager

Kassettebåndoptagere til overspilning

Sådan foregår overspilningen af kassettebånd

DataNord har tre kassettebåndoptagere fra kassettebåndoptagernes guldalder, så der er også en, der passer til dine bånd. Der er tale om kvalitets kassette-båndoptagere fra Akai, Denon og Kenwood. Dette sikrer en stabil og jævn båndføring og giver en langt bedre kvalitet, end den man får fra en lille walkman-lignende USB-kassettebåndoptager. Ved digitalisering af kassettebånd optages lyden digitalt via lydkort og gemmes som en højkvalitets MP3 fil. Din optagelse klippes til i starten og i slutningen, så der ikke er overflødigt tomt bånd med på optagelsen. Overspilning af kassettebånd er primært relevant, hvis der er tale om private optagelser, som du ikke kan skaffe i nyere udgave. Kvaliteten af kassettebånd er ikke på højde med CD´er. Og lyden kan yderligere være forringet med årene. Kvaliteten bliver, som hvis du selv havde afspillet båndet på en kvalitets kassettebåndoptager. Der er mulighed for korrektion af båndsus, dette er dog mest relevant ved taleoptagelser.

Ukompliceret og sikker ordrehåndtering

Pålidelig og omhyggelig behandling af dine bånd. Dine bånd bliver ikke sendt til udlandet. De bliver ikke overladt til andre. De bliver digitaliseret i Kgs. Lyngby. Du kan sende dem, du kan få dem afhentet eller du kan indlevere dem her efter aftale.

Priser incl. moms. Forbehold for fejl og prisændringer. Tilbud u. f.