Scanning af dokumenter og bøger

Dokumentscanning er scanning af løse sider med tekst evt. med billeder. Det kan fx. være scanning af erindringer, gamle eksamensopgaver, tidsskrifter, dagbøger mv.

Scanning af dokumenter og bøger 
Scanning til pdf 300 dpi, løse ark (1)2,99 kr./side
Scanning til pdf 300 dpi, bøger (1)9,99 kr./side
Startpris pr. pdf dokument30,00 kr.

(1) Pris baseret på alm. løse papirsider max ca. A4, der kan passere en scanner med arkføder.
(2) Indbundne dokumenter og løse ark, der ikke kan passere en scanner med arkføder, max ca. A4.
Mindste-bestilling 300 kr ( Pris for USB-RAM eller andet kan indgå i dette beløb).

Scanning til pdf filer med OCR

Dokumenter med tekst scannes som pdf filer. Det gør det nemt at læse dokumenterne på skærmen og at dele dem med andre. Som standard gemmes som søgbar pdf med OCR tekst-genkendelse. OCR betyder “Optical Character Recognition”. Dvs. scannerprogrammet kan genkende de enkelte bogstaver i den scannede tekst. Du kan søge på ord i teksten, og du kan copy-paste dele af teksten til andre dokumenter – fx. til Word. OCR fungerer med mange forskellige skrifttyper, tabeller mv, men ikke med håndskrift.

Sådan foregår scanningen

Scanningen af dokumenter i løse ark foregår på en professionel Kodak dokumentscanner. Der scannes i max. A4 størrelse ( plus lidt ekstra ). Der kan scannes både enkelte og dobbeltsidede dokumenter. Hvis der er tale om indbundne publikationer, som fx. tidsskrifter kan de skæres op inden scanning.
Scanning af bøger og indbundne dokumenter foregår på en specialdesignet Kodak Flatbedscanner, hvor glasset går helt ud til kanten, så hele siden kan ligge fladt på scanneren. Max. størrelse er ca. 23×36 cm. Der scannes kun bøger hvortil du selv har rettighederne.

Priser incl. moms. Forbehold for fejl og prisændringer. Tilbud u. f.